Zomer outfit Fluffy slippers

Shop jurkje

Een all black outfit een zomer outfit noemen? Jazeker! Alles schreeuwt zomer in deze outfit. Het off the shoulder zomerjurkje met knoopjes aan de voorkant, de haarband, de zonnebril en… de nieuwe zwarte furry slippers die vanaf nu verkrijgbaar zijn op Lana’s Sieraden! Zijn ze niet super cute, it’s so fluffy I’m gonna die cute haha!

De perfecte casual zomer outfit

De off the shoulder jurk heeft een casual look doordat het een beetje op een oversized blouse lijkt. De blote schouders maken het lekker zomers en ook een tikkeltje sexy. I love it! Helemaal in combinatie met de superleuke haarband en classy zonnebril. De cat-eye is overal op het moment. Van oversized modellen tot dit model met bruine tortoise details. Wat perfect matched bij de leopard haarband.

Zomerse accessoires

Haaraccessoires zijn superleuke accessoires om aan je zomer outfit toe te voegen. Je hebt ze in de leukste printjes en modellen. We hebben dit printje ook in een leuke haarband met strik! Draag je haar in een messy bun samen met deze leuke haarband. Of laat je lokken lekker los hangen en krul het lichtjes. De haarband geeft het dan net dat beetje extra en zorgt er ook voor dat je haar op z’n plek blijft gedurende dag, handig!

Trend: fluffy slippers

Waar het allemaal om draait in deze outfit zijn natuurlijk de fluffy slippers! Het moment dat ik ze zag dacht ik: die moeten op Lana’s Sieraden! Ze staan superleuk in dit soort casual zomer outfits en ik vind ze echt geweldig! Deze fluffy slippers zijn zowel in huis als daarbuiten prima te dragen. Opvallende schoenen zijn allang niet meer weg te denken in het straatbeeld. Fluffy slippers vallen ook een beetje onder opvallende schoenen. Maar als je ze op de juiste manier styled (niet in combinatie met je joggingspak) dan zijn fluffy slippers super leuk en fashionable. En niet te vergeten super comfortabel! Een dikke yes voor deze fluffy slippers!