Leuke zonnebrillen bij Lana's Sieraden

We schreven er al eerder over: de lente komt eraan! De zon laat zich steeds meer zien en dat betekent: get your sunnies out! Heerlijk als je de zonnestralen op je gezicht voelt, maar je ogen zijn er vaak wat minder blij mee. Ook is een zonnebril in de auto op zonnige dagen altijd handig om bij je te hebben! Wij hebben onze leukste zonnebrillen voor je op een rijtje gezet!

Van tijdloze tot classic zonnebrillen

Bij Lana’s Sieraden shop je leuke zonnebrillen met een fijne prijs!  Denk aan aviator brillen met toffe frames en gekleurde, gradient spiegelglazen. Of glamorous cat-eye modellen met classy tortoise frame. Toch meer van de tijdloze frames? Dan zijn de wayfarer en clubmaster modellen meer jouw ding. Ook deze hebben wij in onze zonnebrillen collectie, met normale glazen maar ook met toffe mirrored glasses. Er zit voor iedereen wel een zonnebril bij!

Switch it up!

Naast dat een zonnebril leuk moet staan, moet die ook goed bij jouw gezichtsvorm passen. Daarom zijn tijdloze modellen als de RayBan wayfarer en clubmaster zo populair, ze passen bij vrijwel elke gezichtsvorm. Ook bij mij staan deze modellen het mooist en het zijn dan ook mijn favoriete monturen om te dragen in de zomer.

Leuke zonnebrillen bij Lana's Sieraden

Festival accessoire

Maar om het een beetje af te wisselen vind ik het altijd leuk om goedkopere zonnebrillen met een funky frame te proberen. De ronde monturen die je nu veel ziet doen heel hippie achtig aan, maar geven je look wel die fashion twist! Love it! Zonnebrillen zijn het meest gespotte accessoire op een festival. Is het zonnig, kijk maar eens om je heen, dan is iedereen lekker aan het dansen met de sunnies op! Kan nu al niet wachten totdat het eerste festival weer om de hoek komt kijken. Dan kunnen de leuke zonnebrillen weer op!

Ben jij nog op zoek naar leuke zonnebrillen? Neem dan zeker een kijkje in onze zonnebrillen collectie!

Wat is jouw favoriete zonnebril model?