Strand outfit

Shop Badpak | Denim shorts | Sandalen

Yes, de zomer is gearriveerd! En we worden gelijk goed bediend met temperaturen rond de 30 graden. Heerlijk! Helaas heb ik geen strandje of meer waar ik lekker kan chillen. Maar als jij dat wel hebt dan is deze leuke strand outfit zeker goede inspiratie!

Strand outfit met badpak, helemaal hot!

Naar het strand gaan in een badpak ouderwets? Welnee! De badpak is helemaal hot en maakt dit jaar een comeback. In winkels shop je badpakken met hoog baywatch gehalte en met superleuke printjes. Maar ook badpakken met een retro vibe zoals die in deze strand outfit. Hij heeft een beetje die jaren 50 uitstraling en de citroenen/vrucht print is er eentje die je op veel kledingstukken spot. Geel is echt een zomer kleurtje en het laat je nog bruiner lijken. Gele accenten op een badpak is dus een win-win. Gecombineerd met high-waisted denim shorts en leuke open sandalen ben jij helemaal fashionable en beachproof. De shorts hebben scheuren en dat maakt deze strand outfit niet al te retro, maar een beetje stoer. Love it!

Accessoires & sieraden to the beach

Zonder een leuke zonnebril ga jij de deur niet uit, helemaal niet als je een hele dag op het strand of aan het water zit. Dit piloten model heeft bruine glazen en goudkleurige pootjes, vond het wel goed bij het badpak en de shorts passen. Komt het stoere weer iets naar boven. Verder heb ik voor weinig sieraden gekozen. Het liefst draag je helemaal geen sieraden, maar om toch nog een beetje detail aan je strand outfit te geven heb ik gekozen voor een fijne ketting en creolen met staafjes. Als je dat iets too much gold vindt kun je ook alleen voor de oorbellen of ketting aan. Of één van de twee vervangen voor leuke armbandjes!