nieuwe-sieraden-1

Ik krijg helemaal een glimlach op mijn gezicht als ik al deze nieuwe sieraden zie :)! Lekker zomers en heerlijk om je summer outfits mee af te stylen!

Nieuwe sieraden

De sieraden komen heel snel online, maar het leek mij leuk om jullie alvast een kleine sneakpeek te geven! Worden jullie ook helemaal happy bij het zien van nieuwe sieraden? En welke is jullie favoriet? Ik vind de layered necklaces persoonlijk heel leuk. Ze maken een simpele outfit wat specialer, maar een edgy festival outfit is ook niet compleet zonder deze kettinkjes als je het mij vraagt! Verder komen er ook weer een paar hele leuke ringen setjes bij, waaronder deze met verschillende ‘kleuren’ ringen. Ideaal om mee te stacken en het staat ook zo leuk bij een boho zomerjurkje of een stoere outfit met denim shorts. Ook de oorbellen zijn helemaal summerproof en ik heb zo’n idee dat opvallende oorbellen het in de zomer heel goed doen. Vaak heb je je haar omhoog omdat het soms best warm is het los te dragen. Dan is niets leuker dan een paar awesome, eyecatching oorbellen in je oor te hebben bungelen. En reken maar dat er een paar leuke oorbellen tussen de nieuwe sieraden zitten :).

Ja, ik zou me wel raad weten met het combineren van deze nieuwe sieraden in mijn outfits! Hoe zouden jullie bovenstaande nieuwe sieraden combineren in jullie outfits? Laat het weten in de comments!