De herfst staat voor de deur en dat betekent: een hoop nieuwe sieraden trends! We hebben de sieraden trends 2016 gespot op de fall/winter runways en er zaten een paar pareltjes tussen waar mijn jewelry hartje sneller van ging kloppen. Benieuwd welke sieraden je het aankomende seizoen veel gaat zien en zeker moet aanschaffen? Lees snel verder!

Sieraden trends 2016: 

De asymmetrische oorbel

Ik heb zelf ook een paar leuke asymmetrische oorbellen ingekocht voor Lana’s Sieraden, die wel een stuk subtieler zijn dan onderstaande voorbeelden. Maar hoe vet staan ze bij een chique feest outfit! Draag er een donkere lipstick bij a la Kendall en je glamour look is helemaal af!

Sieraden trends 2016: Asymmetrische oorbel

Single oorbel

Van asymmetrisch naar single, alles is mogelijk als het aankomt op oorbellen. De single earring kan een statement zijn als je voor grote oorbellen gaat, maar als je bijvoorbeeld een subtiel knopje in één oor draagt is het ook een minimalistische twist in je look. Wat vind jij van deze trend? Ik vind het wel wat hebben, vooral in een all black/ simpele look :).

Sieraden trends 2016 Single oorbel

Bracelets over sleeves

In het Engels klinkt alles toch een stukje leuker: armbanden over mouwen, meh. Het is ook een van de sieraden trends voor het nieuwe seizoen en you either love it or hate it. Het is een beetje oudbollig misschien, maar soms kan een trui ook wel een beetje opsmuk gebruiken. Heb je gelijk een extra manier om je mooie armbanden (je zomerse exemplaren net zo goed) te dragen.

Sieraden trends 2016 Bracelets over sleeves

Safety pins

Veel gespot op de catwalk: veiligheidsspeldjes. In de vorm van oorbellen, als schakel in kettinkjes, als broche. Ik denk dat deze het beter doet op de runway als in real life. Wat denk jij?

Sieraden trends 2016 Safety pins

Oversized chokers

De choker is here to stay. Alleen is die wat groter en neigt het meer naar een statement ketting. Maar een teken dat je je chokers gewoon door kunt blijven dragen in je herfst/winter looks. Van chokers met grove schakels tot chokers met lock heart hangers, de keuze is reuze. Je shopt de leukste choker kettingen uiteraard op Lana’s Sieraden!

Sieraden trends 2016 Choker kettingen

Layered kettinkjes

Vind je grove sieraden maar niks en draag je liever minimalistische sieraden? No problem, de trend van layered necklaces is ook een blijvertje. Stack je fijne kettinkjes en creëer zo de perfecte, personal neckstack!

Sieraden trends 2016 Layered kettinkjes

Parels

De klassieker onder de sieraden is natuurlijk een mooie string of pearls. Ook gespot: een pearl choker, double pearl rings en subtiel oorknopjes voorzien van mooie pareltjes. Ik vind het zelf altijd het mooiste als parel sieraden worden gecombineerd in een dressed down look. Denk aan denim of een casual blouse bijvoorbeeld.

Sieraden trends 2016: Parels

Bling bling: crystal

Het is één en al glamour op de catwalk, want naast parels is crystal ook veelvuldig aanwezig in oorbellen, kettinkjes, ringen en armbanden. Shine bright!

Sieraden trends 2016: Crystal

(Bron afbeeldingen: Vogue & Harpers Bazaar)

Zo dat waren in een nutshell een paar sieraden trends voor het aankomende seizoen! Een paar kun je binnenkort op Lana’s Sieraden verwachten. Ook komen er een paar super mooie herfst items aan waarvan ik niet kan wachten om ze online te zetten en met jullie te delen :)! Stay tuned!

Wat is jouw favoriete sieraden trend voor het aankomende seizoen?