gemstone-ketting-lanassieraden

Ineens waren ze er; de gemstone kettinkjes. Kleine puntvormige edelstenen in de meest prachtige kleuren en ook niet heel onbelangrijk: een mooie betekenis/werking. Of je hem nou draagt om zijn werkingen of omdat je hem gewoon heel mooi vindt; het is en blijft een mooi kettinkje om naar te kijken! En Lana’s Sieraden heeft de gemstone ketting in verschillende kleuren :)!

Zelf ben ik ook in het bezit van een gemstone ketting. Ik ben voor de Howlite ketting gegaan, omdat ik het printje zo gaaf vind. Het lijkt net marmer, en laat ik daar nou net gek op zijn. Ik heb de bekende H&M marmeren schaaltjes ook in mijn bezit. En omdat er zowel zwarte en witte kleuren in de steen zitten is deze gemstone ketting voor mij heel makkelijk te combineren in outfits. De betekenis van Howlite: het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Een hoop positieve en handige dingen ;).

Het leuke van een gemstone ketting vind ik dat die net zo persoonlijk is,  als bijvoorbeeld een letter ketting. Je kiest de steen met de betekenis die jouw het meest aanspreekt en die het beste bij jou past. Ik draag die twee kettinkjes het liefst samen, en gezien ik mijn initial ketting elke dag om heb, moet de gemstone ketting daar ook goed bij passen. Zoals je in bovenstaande foto kunt zien, gaan die twee wel goed samen. Je kunt de gemstone ketting natuurlijk ook met andere fijne kettinkjes layeren, bijvoorbeeld met het “Circle of Trust” kettinkje of andere kettinkjes met kleine hangertjes!

gemstone-ketting

Wat vinden jullie van de gemstone ketting? En welke zouden jullie zelf dragen?