Foto: Remote Reporter

Heb jij ook een aardige sieraden collectie en weet je niet hoe je ze netjes en overzichtelijk kunt opbergen? Ik gaf eerder al een aantal handige DIY sieraden opberg tips. In dit artikel geef ik nieuwe sieraden opbergen tips. Zo hoef je nooit meer al die kettingen uit elkaar te halen of eeuwenlang te zoeken naar die ene oorbel die je graag wilt dragen. Graag gedaan 😉

Sieraden opbergen in een sieraden doos

Het staat netjes en stijlvol en past heel mooi op bijvoorbeeld je kaptafel. Ik heb het over je sieraden opbergen in een sieraden doos. Je hebt dozen voor alleen armbanden, ringen of kettingen maar je kunt ook sieraden dozen zelf samen stellen en verschillende sieraden opbergen in een doos. Of een mooie glazen doosje is ook heel leuk om je sieraden in op te bergen. Je hebt alles bij de hand en je sieraden vangen zo geen stof!

Sieraden opbergen op sieraden rekjes

Rekjes om je fijne kettinkjes aan te hangen zijn heel fijn! Zo kun je ze individueel ophangen en makkelijk pakken. Scheelt je weer een paar minuten untanglen en kun je ze sneller de deur uit! Naast fijne kettingen kun je minimalistische armbandjes ook prima kwijt op een sieraden rek. Het staat heel leuk op je kaptafel of ladekast en houd je sieraden netjes op hun plek.

Sieraden opbergen tips

Foto: Dat zit wel snor

Schoteltjes & schaaltjes

Wat je veel in verschillende conceptstores ziet waar ze ook sieraden verkopen is dat ze sieraden opbergen of eigenlijk tentoonstellen op mooie schoteltjes en schaaltjes. Die je waarschijnlijk ook kunt kopen. Maar wat zij kunnen, kun jij natuurlijk ook! Heb je nog mooie schoteltjes of leuke schaaltjes waar je geen raad mee weet? Leg er je dagelijkse sieraden op en geef het een mooie plekje in je kamer (het handigst is de plek waar je je ook klaarmaakt elke ochtend).

Stolp

De stolp is een woontrend die afgelopen jaar heel populair is geworden. Je kunt er van alles onder kwijt, dus ook sieraden! Het is de perfecte manier om sieraden op te bergen. Je beschermd ze voor stof en je kunt er een leuke display van maken. Dus stop je mooiste sieraden onder de stolp!

Sieraden etagere

Waarom zou je een etagere alleen gebruiken voor hapjes tijdens een high tea? Je raadt het al, het is ook een prima item voor je sieraden. Op de bovenste laag kun je perfect je ringen opbergen en daaronder je armbandjes en oorbellen gevolgd door kettingen op de onderste laag. Een superleuke manier om je sieraden op te bergen en het staat zo leuk in je kamer! Plus je kunt makkelijk bij je sieraden. Let wel op dat je de etagere niet helemaal vol gooit met sieraden, dan wordt het onoverzichtelijk en oogt het een beetje rommelig. Dat is natuurlijk iets wat je niet wilt.

Als je nog meer opberg tips wilt dan kan ik het leuke artikel over sieraden opbergen van de blog Dat Zit Wel Snor zeker aanraden! Renate laat je zien hoe je zelf een mooi sieraden doosje kunt maken met materialen die je al in huis hebt!