Outfit | Printjes mixen

Shop Blazer | T-shirt | Boyfriend jeans

Deze week lijkt de zomer wel z’n biezen te hebben gepakt. Regen, lage temperaturen en dus ook geen blote benen weer. Stiekem vind ik dat niet zo heel erg.. en het opmaken van deze nieuwe outfit met jeans was stiekem ook heel leuk haha.

Begrijp me niet verkeerd, ik houd van de zon en vind het heerlijk om lekker te genieten in de achtertuin of het terras en gelijk een lekker bruin kleurtje te vangen. Maar die benauwdheid die er soms is mag van mij heel snel over zijn, peentjes zweten bij elke stap die je zet is nou niet echt fabulous haha!

Een streepje voor

Terug naar de outfit! Het is nu weer mogelijk om je jeans uit de kast te trekken en ik koos voor deze look een boyfriend jeans. Nu vind ik het meer een mom jeans als je het mij vraagt. Mooie kleur, geen wassingen, perfect! Om het toch nog een beetje zomers te houden, spotte ik deze top bij Zara en was gelijk verliefd op de tropische kleurencombinatie mét zwart streepje! En toen ik vervolgens de gestreepte blazer tegenkwam wist ik dat die twee printjes met elkaar wilde mixen in deze outfit.

Printjes mixen moeilijk? Welnee!

Je ziet het steeds meer: printjes mixen. Ruitjes met streepjes, streepjes met leopardprint of zoals in deze look streepjes met streepjes. Het geeft een basic outfit net wat extra’s en als je het goed doet staat het ook superleuk en origineel! Het is wel een beetje voor de fashion durfal, maar ook jij kan prima printjes mixen. Het is helemaal niet zo moeilijk! Wat ik in deze look bijvoorbeeld heb gedaan is verticale streepjes mixen met horizontale streepjes. Ook heeft de blazer een basic print: zwarte en witte strepen. Daardoor kun je een printje met kleur goed eronder dragen, het wordt niet te schreeuwerig en te druk. De kleuren in het T-shirt geven de look nog meer speelse details en omdat het shirtje voor een deel bedekt wordt door de blazer is het ook nog een beetje een suprise element in deze look. Altijd goed als je het mij vraagt!

Zonnebril met opvallende glazen

Alsof deze outfit nog niet opvallend genoeg is, gooi ik een opvallende zonnebril met ronde glazen in de mix. Deze Round zonnebrillen zijn nieuw en verkrijgbaar in nog drie andere kleuren. Twee basic exemplaren met zwarte glazen en zilveren en gouden frames. En dan heb je ook nog twee statement varianten met oranje en lila-kleurige spiegelglazen. Ze geven je look een boost en helemaal in deze outfit is dat het geval. Doordat de kleur van de glazen terugkomt in het T-shirt matched het goed met elkaar.

Minimalistische sieraden met speelse twist

In deze look koos ik voor minimalistische sieraden, maar wel met een speelse twist. De ketting met sterretjes is zo’n item die elke look een leuke extra geeft. Je kunt hem prima stylen in een wat drukkere outfit zoals deze, want het blijft een subtiel en minimalistische ketting. Daarnaast kun je er andere fijne kettinkjes bij dragen als je wilt of zoals ik heb gedaan een paar leuke oorbellen toevoegen. De knopjes zijn zwarte steentjes, wat ook weer terugkomt in de streepjes en de sneakers. It’s all in the details!