Over L&P

Ken je dat gevoel bij een mooi product: het is zo mooi dat je het moet hebben. Wij hebben dat bij alle producten in onze webshop. Kun je nagaan hoeveel we ons moeten inhouden niet alles te kopen haha. Wij hopen dat gevoel over te kunnen brengen door de mooiste sieraden en accessoires met zorg uit te zoeken.

Sieraden & accessoires webshop

Love & Pieces is de webshop waar je terecht kunt voor de mooiste sieraden & accessoires. Dagelijks worden wij geïnspireerd door fashion on the streets, kickass chicks en de catwalk. We vertalen dit met veel liefde en uiterste zorg door naar mooie items die jij graag aan je collectie toe wilt voegen. Doordat ze passen bij je stijl, maar ook bij de rest van je sieraden & accessoires stash. Het mixen en matchen van je nieuwe items van L&P wordt alleen maar makkelijker en leuker ;).

Inspiratie

We zijn telkens op zoek naar de mooiste sieraden en accessoire en halen veel inspiratie uit verschillende modebladen, (online) muses en blogs. We vinden het zelf ook heel leuk om onze eigen blog bij te houden! Je vindt er inspiratie outfits, DIY-tips, samenwerkingen met bloggers en nog veel meer leuks, zeker het checken waard!

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op social media. Neem een kijkje en volg ons op Instagram of Facebook en maak deel uit van de L&P community door jouw toffe foto of look te delen met de hashtag #loveandpiecesnl! Wie weet zie je jezelf wel voorbijkomen op onze feed :).