nieuwe-sieraden

Worden jullie ook niet blij als je de nieuwe homepage van Lana’s Sieraden ziet? Ik in ieder geval wel haha! Er zijn een boel nieuwe sieraden online gekomen en deze week zullen er nog meer nieuwe sieraden bij komen :)! Zoals je ziet heb ik heel veel fijne kettinkjes ingekocht, maar ook heb ik weer een paar gave statement kettingen ingeslagen! In het nieuwe seizoen kun je dus lekker afwisselen tussen fijne sieraden en statement sieraden.

Nieuwe sieraden: mijn favorieten

Knot ketting “Marsala”
Zeker weten de knot ketting in de kleur van het najaar ‘Marsala’. Het is een mooie kleur om aan je fall outfits toe te voegen en hij staat bijvoorbeeld heel leuk met een andere fall favoriet; de kleur kaki!

Bar ketting zilver
Een ketting met een staafje is populair en ik moest en zou hem ook op Lana’s Sieraden hebben haha! Dit exemplaar in het zilver staat super bij de letter ketting zoals je ziet! Precies lang genoeg en supergoed met elkaar te matchen. I love it!

bar-ketting-zilver-3

Maan ketting zilver
En net als de bar ketting is de maan ketting ook erg populair! Zo’n kleine hanger van een halve maan geeft je look toch iets extra’s en ook dit fijne kettinkje kun je heel leuk stacken met andere fijne kettinkjes! Alles voor die perfecte neckstack right!?

Welke nieuwe sieraden zijn jouw favoriet?