Accessoires

Het leuke van een eigen webshop hebben is het inkopen van toffe sieraden en accessoires. De laatste tijd heb ik weer een aantal hele leuke accessoires gespot waarvan ik dacht die moet ik hebben voor op Lana’s Sieraden. Het zijn accessoires waar fashion bloggers dol op zijn en veelvuldig in hun looks dragen. Ze zijn jou vast ook niet ontgaan. Ik heb het natuurlijk over patches en bandana’s!

Musthave accessoires: bandana’s & patches

Wat zo leuk is aan deze accessoires is dat ze elke outfit gelijk een leuke draai geven en dat het kleine details zijn die je look helemaal af en eigen maken. De bandana zie je veel als klein sjaaltje terugkomen in outfits, maar is ook heel leuk om bijvoorbeeld aan je tasje te hangen of om je pols te wikkelen. En wat dacht je van een bandana in je haar, love it! Je hebt de standaard bandana kleurtjes: rood, zwart en donkerblauw. Maar… bij Lana’s Sieraden heb je ze ook in het geel, beige en roze. Vooral de beige vind ik heel tof en lekker anders! J

Naast de bandana zijn patches ook niet te missen dit seizoen. Je spot ze overal: op denim jacks, jeans, bomber jackets etc. Met de patches van Lana’s Sieraden kun je heel makkelijk zelf je denim jack, jeans of bomber pimpen! Je hebt je eigen unieke jack met leuke patches die je niet overal kunt krijgen. We hebben een set met vier patches online staan, maar er komen nog heel veel nieuwe patches aan. Blijf ons goed in de gaten houden als je nog op zoek bent naar leuke patches om je kleding mee te versieren!

Maar bandana’s en patches zijn zeker niet de enige accessoires die je vind op Lana’s Sieraden. We hebben ook horloges, telefoonhoesjes, zonnebrillen,  en meer! Zeker even een kijkje tussen nemen dus!