be-real-zonnebrillen
 

Hoe vet zijn deze “Be Real” zonnebrillen!? Het zijn goede dupes van de bekende Dior SoReal zonnebril. Maar als echte fashionista wist je dat natuurlijk al ;). Ik vind deze zonnebrillen echt supergaaf en was dan ook super enthousiast toen ze binnen kwamen! Zelf heb ik de zwarte variant van de SoReal zonnebril al in mijn bezit. En ik moet zeggen: de Be Real zonnebrillen zijn van goede kwaliteit. Ze zijn niet zo licht en de pootjes zijn stevig!

Het model van deze SoReal zonnebril is vernieuwend, je kunt het niet vergelijken met een aviator, cat eye, club master of wayfarer modellen. En wat ik zelf ook altijd wel prettig vind bij zonnebrillen is dat de glazen ‘donker’ zijn, zo donker dat je je ogen er niet doorheen kunt zien. Deze So Real zonnebrillen hebben allemaal donkere glazen of mirror glazen. Mirror glazen vind ik altijd wel een cool effect geven aan een outfit. En het is toch altijd wel fijn om ongestoord naar mensen te kunnen gluren vanaf het terras haha!

SoReal zonnebril combineren

Ik kan me voorstellen dat je nog even moet wennen en het model van de SoReal zonnebril, het is een vrij geometrisch model en de brug over de neus moet ook net je smaak zijn als het gaat om sunnies. Maar de SoReal zonnebril is zowel in classy als stoere outfits heel goed te stylen. Ik heb een aantal bloggers voor je op een rijtje gezet die de SoReal zonnebril superleuk hebben gecombineerd in hun outfit of the day:

lanassieraden-soreal-zonnebril--sincerley-jules

Daar heb je haar weer, Julie Sariñana! I love her style en deze outift met de echte echte SoReal zonnebril. Hij lijkt heel erg op deze zonnebril uit de “Be Real” reeks van Lana’s Sieraden! Jules heeft meerdere modellen in haar bezit waaronder ook de zwarte en ze combineert de SoReal zonnebril altijd in haar effortless chic en simpele looks. Een fijne inspiratie!

lanassieraden-soreal-zonnebril-olivia

Nog zo’n fijne inspiratie bron is style icon Olivia Palermo. Haar stijl vind ik ook heel mooi. Het is niet dat ik elke outfit van haar zou willen dragen (die van Julie dan weer wel haha). Maar wat ik zo waardeer aan de outfits van Olivia is dat ze zo eigen en uniek zijn en ze haar perfect staan. She can pull of anything en juist haar eigenheid definieert haar stijl. Wat een filosofische gedachtes allemaal haha. Olivia is ook gek op de SoReal zonnebril en draagt in de look hierboven een zwart met goud exemplaar. Daarnaast zie je de zilveren SoReal zonnebril ook vaak in haar looks!

lanassieraden-soreal-zonnebril-bloggers

Als laatst nog twee fijne blogger outfits met de SoReal zonnebril! Ik zou mijn zwarte “Be Real” zonnebril ook zo kunnen combineren met een geruit overhemd en ripped jeans. Maar zoals je ziet kan de SoReal zonnebril ook prima in een girly outfit met een rokje, pumps afgemaakt met een leuk spijkerjack!

Zoals je ziet kun je de SoReal zonnebril in heel veel verschillende soorten looks stylen, dus ook in die van jou :). Houd je van stoere items, kies dan voor de zwarte versie van de populaire bril. Maar is je stijl meer casual of vrouwelijk, dan zijn de gouden “Be Real” frames wel iets voor jou. Houd je wel van wat uitdaging in je looks? Dan is de “Be Real” met zilveren frames en spiegelglazen the one to wear. Het is een echte eyecatcher!

Welke “Be Real” sunnies uit onze collectie is jouw favoriet en hoe zou je hem stylen in een look?