Het is je vast niet ontgaan, minimalistische oorbellen zijn populairder dan ooit! Zelf ben ik dol op fijne, kleine oorbelletjes. Je kunt er makkelijk mee mixen&matchen en ze eens in de zoveel tijd verwisselen voor andere exemplaren. Maar het leukste is natuurlijk dat je met minimalistische oorbellen de perfecte earparty kunt maken. Ik heb de leukste modellen voor je uitgezocht, die je gelijk kunt shoppen. Handig!

Creool oorbellen

Minimalistische oorbellen

Dit zijn verreweg de best verkochte minimalistische oorbellen op Lana’s Sieraden. Zelf heb ik ook een paar simpele zilveren oorringen. Ze passen overal bij en zijn ook heel makkelijk te stylen met andere leuke oorbelletjes.

Chain earrings

Minimalistische oorbellen - chain earrings

Bijvoorbeeld met chain earrings. Dit soort minimalistische oorbellen spot je nu veel en ze geven je earparty net dat beetje extra. Tip: doe een creool oorbel in je ene oor en een chain earring in je andere. Heb je meerdere gaatjes? Top! Dan kun je chain earrings ook heel tof met elkaar combineren.

Oorknopjes

Minimalistische oorbellen - Oorknopjes

Naast creool oorbellen doen staafjes en disc oorknopjes het ook heel goed. Met oorknopjes kun je ook gaan voor leuke vormen als ankers, olifantjes, sterren of maantjes. Zo geef je een eigen draai aan je earparty. En dat is wat ik zo leuk vind aan minimalistische oorbellen, ze zijn naast makkelijk en simpel ook super geschikt om de perfecte earparty mee te creëren. Helemaal naar jouw smaak en stijl.

Al deze leuke minimalistische oorbellen shop je nu op Lana’s Sieraden. En als afsluiter van dit artikel heb ik nog wat fijne earparty inspiratie!

Minimalistische oorbellen - Earparty inspiratie