Nieuwe rubriek! Elke week licht ik een sieraad uit in een How to style artikel! De naam zegt het eigenlijk al, ik laat je combinatie mogelijkheden zien, geef je tips hoe je het sieraad het best kunt dragen en laat je ook zien hoe het sieraad in verschillende stijlen gedragen kan worden.

Ik begin met de Coins ketting in een toffe zwarte kleur. Niet je standaard statement ketting, hij is pretty out there en in your face. Maar juist door de zwarte kleur past deze ketting in heel veel verschillende looks! Vandaag laat ik je zien hoe ik hem gestyled hebben!

Netjes

How to style coins ketting zwart 1

Tijdens het stylen houd ik echt goed rekening met de inhoud van de kast van een vrouw/meisje. Welke items heeft elke vrouw wel in haar kast hangen en kunnen we goed gebruiken in een look?

Voor de eerste look heb ik gekozen voor een nette zwarte blazer. Een item dat elke vrouw wel in haar kast heeft hangen. Ik combineerde hem met een simpel wit T-shirt en een lichte jeans. Dit is een mom jeans, maar je kunt natuurlijk ook voor een lichte skinny jeans gaan en daar het T-shirt instoppen. Qua schoenen zijn puntige hakken een must, maar sneakers (denk All Stars of Stan Smith’s) passen ook prima in een nette look vind ik.

De coins ketting krijgt alle aandacht in deze look en toch is het niet too much. Ik kan de Soho watch in all black er gerust bij dragen zonder dat het teveel wordt. De outfit maak ik af door een zwarte riem en een nieuwe cirkel ring om mijn vinger. Is die niet cute?!

Casual

How to style coins ketting zwart 2

De tweede look met de zwarte coins ketting is lekker casual. Het bomberjacket is niet meer weg te denken in het modebeeld en veel meiden hebben er dan ook eentje in een kaki kleur in hun kledingkast. Het bomberjacket wat ik draag is niet zo dik en daarom perfect om binnen te dragen of straks in de zomer als zomerjasje! Ik heb de broek en T-shirt hetzelfde gelaten en je ziet meteen wat voor verschil een jasje kan maken in een look. Doordat het jasje niet zwart is, komt de ketting samen met de andere accessoires mooi naar voren vind ik. Tip: match de ketting met andere zwarte sieraden en accessoires. Zoals bijvoorbeeld een all black horloge, zwarte oorknopjes en armbandjes of toffe black sunnies!

Voor welke look met de zwarte coins ketting ga jij: netjes of toch casual? En hoe zou jij de ketting zelf stylen?