Als ik aan de herfst  denk, denk ik aan overknee boots, warme truien en mooie jassen. Maar ook aan mooie accessoires zoals de fedora hoed en warme poncho’s! Beide items zijn nu ook te shoppen op Lana’s Sieraden en heb ik verwerkt in deze herfst outfit.

Get the look - Herfst outfit

Herfst outfit inspiratie

Deze outfit is perfect voor de grauwe herfstdag, waarop je het liefs binnen wilt blijven en een pumpkin spiced latte wilt drinken. Want ja die is er weer! Het is net te warm voor een dikke jas, maar weer te koud voor een vestje of blazer. Een trui met daarover een kleurrijke poncho is dé oplossing. Ik koos expres voor een all black outfit zodat de poncho er lekker uit knalt.

De suede overknee boots geven de outfit een vrouwelijke draai en ik houd van een leerlook skinny gecombineerd met suede laarzen. Qua sieraden heb ik het vrij simpel gehouden. Een paar goudkleurige oorknopjes met leuke details zorgen voor wat meer aankleding. De kaki-kleurige fedora hoed maakt deze outfit helemaal herfst proof als je het mij vraagt. Een simpel zwart schoudertasje is voldoende om in deze outfit naar de stad te gaan. Maar een grote shopper kan ook prima als je naar kantoor of school moet.

Wat vind jij van deze herfst outfit?