Get the Look Festival Outfit

Yes, deze week wordt het echt mooi weer! Temperaturen rond de 20 graden en bijna elke dag zon, mij hoor je niet meer klagen over het weer haha. Ik had zin om een nieuwe Get the Look te maken en door die fijne weersvooruitzichten is het een vrij zomerse look geworden!

Chic naar een festival

Bij een festival outfit denk ik al gauw aan ripped shorts, een top of T-shirt met opdruk en Converse of andere comfy schoenen. Niet aan een playsuit en nette blazer, die ik in deze festival outfit heb gebruikt. Maar waarom zou je niet chic gekleed naar een festival kunnen? De blazer houd je lekker warm in de avond en de cute sling-back espadrilles zijn plat en daardoor ook comfortabel.

Accessoires & sieraden zijn key in een festival outfit

Een festival outfit is natuurlijk niet compleet zonder de juiste sieraden en accessoires. In deze look ben ik voor goudkleurige sieraden gegaan. Mooie swing oorbellen die bijdragen aan de chicness van de look. En daarbij een nieuw kettinkje met ronde hanger. Een zonnebril mag ook niet ontbreken en op een festival kun je het zo funky en fun maken als je zelf wilt. Ik vind “The Hippie” heel gaaf omdat die beige is en goed bij de witte blazer past, maar ook omdat het ronde montuur lekker 70’s en funky is. Het maakt deze festival outfit nog steeds chic maar ook funky en I like that! Als laatst nog een leuke portemonnee die je goed als clutch kunt gebruiken!

Wat vind jij van deze sjieke festival outfit?