Fashion en beauty bloggers hebben ze elke maand: favorieten. Het leek mij leuk om favorieten van Lana’s Sieraden met jullie te delen. Welke sieraden en accessoires vond ik zelf heel leuk en welke sieraden en accessoires waren populair bij onze customers. Let’s share!

Mijn favorieten

1. Choker ketting “Black Velvet”

De choker ketting “Black Velvet” kan echt niet in mijn favorieten ontbreken. Vind hem zo tof! Ik combineer hem zelf graag in wat stoerdere en sportieve outfits zoals deze hieronder. Maar hij staat ook heel gaaf bij een little black dress tijdens het stappen. Wat ik zeker nog ga doen is de choker ketting met andere kettinkjes matchen, geeft altijd een leuke touch!

2. iPhone 6 hoesje “Wink At Me”

Hoe kun je dit telefoonhoesje nou niet leuk vinden? Ze zijn geïnspireerd op de bekende glitter cases van de bekende fashion blogger The Blonde Salade. Ik snap heel goed waarom meiden helemaal weg zijn van dit glitter & glamour iPhone 6 hoesje. Hij loopt als een tierelier in de shop! Telefoon hoesjes zijn echt een onderdeel van je look geworden. En wat ik daaraan zo leuk vind is dat bij phone cases niets te gek is. Wil je Gemma Glitter, dan kan dat gewoon. Net als marble, cactusjes, palmbomen en grappige vormen!

 

Favorieten 2

Voor nog meer favorieten, lees snel verder!

3. Horloge “Soho” all black & naam armbandjes

All black horloges zie je steeds meer en past heel goed in de minimalistische kledingstijl. Maar een all black watch staat ook gewoon heel classy in een niet minimalistische stijl. Ik heb het horloge zelf ook en draag hem iedere dag. Het is echt een statement item en heel goed te matchen met andere sieraden. Goed voorbeeld: de choker ketting en cute naam armbandjes. Over dat laatste gesproken, die zijn binnenkort ook te shoppen op Lana’s Sieraden. Yeah!

4. Zonnebril “Be Real ” in het zilver en zwart

En last but not least, de “Be Real” zonnebrillen in het zilver en zwart. Deze zijn sinds kort weer back in stock en ze lopen ook heel goed in de shop. Vooral de zilveren variant is favoriet, en deze wordt binnenkort weer gerestocked. Het zijn natuurlijk knock-offs van de bekende Dior So Real zonnebrillen die echte favorieten waren onder alle grote fashionbloggers. De zilveren variant is favoriet onder customers en ik vind hem zelf ook heel gaaf. Het is een echte eyecatcher, perfect voor het festival. Maar ook om al je daily looks mee af te maken en lekker te knallen! Laat dat zonnetje nu maar snel komen!

Hopelijk vonden jullie dit favorieten artikel leuk! Laat vooral weten wat jouw favoriete items uit de shop zijn, vind ik leuk!