Een zonnebril is toch echt het zomer accessoire als je het aan mij vraagt. Hoewel ik al die dure designer brillen (hallo Dior, Prada en Fendi) stuk voor stuk prachtig vind, vind ik het prijskaartje veel minder leuk! Ik raak mijn zonnebrillen vaak kwijt en ben er ook niet echt zuinig mee. Natuurlijk word je dat wel als je een zonnebril van een paar honderd euro op je neus hebt zitten. Doe mij dan maar een mooie goedkope zonnebril, of twee, of drie ;).

Dat heeft mij er toe bewogen om mooie goedkope zonnebrillen in te kopen voor Lana’s Sieraden. Op de zonnebrillen pagina vind je on trend zonnebrillen in de mooiste frames en vetste glazen. En dat allemaal tegen een prijs waar je van gaat glimlachen! Zo vind je er de “Be Real” zonnebrillen die een perfecte dupe zijn van de Dior SoReal zonnebrillen. Bekende bloggers hebben de real deal natuurlijk in hun bezit, maar nu kun jij ook shinen met een goedkopere variant van de SoReal sunnies! En er zullen nog veel meer on trend, goedkope zonnebrillen in het assortiment komen, yay :)!

goedkope-zonnebrillen

Een aantal voordelen van het kopen van goedkope zonnebrillen:

Twijfel je tussen twee frames? Koop ze gewoon allebei, kan gewoon!

Goedkope zonnebrillen kun je vaker met elkaar afwisselen

Met een goedkope zonnebril bespaar je geld, waar je dan weer andere leuke dingen van kunt kopen (sieraden bijvoorbeeld ;))

Je betaalt voor twee goedkope zonnebrillen nog niet eens de helft van een dure zonnebril, just so you know

Goedkope zonnebrillen beschermen net zo goed tegen UV-straling als dure zonnebrillen

Waarom zou je investeren in trendgevoelige sunnies? Na een paar seizoenen zijn die toch alweer oud en uit. Goedkope zonnebrillen zijn dan de oplossing!

Als je een goedkope zonnebril kwijt raakt is dat lang niet zo erg, je koopt gewoon een nieuwe!

Hetzelfde geldt voor het beschadigen van je goedkope zonnebril

Goedkope zonnebrillen zijn het perfecte alternatief voor een dagje festival of pretpark. Je kunt je designer sunnies dan met een gerust hart thuis laten.

Overtuigt om voor een goedkope zonnebril te gaan? Neem dan snel een kijkje tussen de zonnebrillen op Lana’s Sieraden :)!