Shop je uiteraard bij Lana’s Sieraden ;). Het is een beetje kortdag, maar als je vandaag nog een bestelling plaatst, komen die mooie sieraden voor de feestdagen nét op tijd aan :). Mist je outfit nog een mooie ketting of een paar elegante oorbellen? Neem dan zeker even een kijkje in de webshop, er staan een boel leuke nieuwe sieraden online!

Hoewel het natuurlijk heel leuk is om sieraden voor jezelf te kopen om te dragen tijdens Kerst of oud & nieuw , zijn sieraden ook het perfecte cadeautje om te geven! Mijn favoriete sieraden om te geven zijn:

feestdagen-sieraden-2

Een letter ketting

Heel persoonlijk en de letter ketting is nog steeds een populair item uit de shop. Het laat zien dat je aan die persoon hebt gedacht en het is toch iets kleins en simpel. Soms hoeft een cadeautje ook niet groots en over the top (duur) te zijn toch?!

Een leuke armband

Om die armparty van je zus, moeder of vriendin helemaal af te maken. Zelf vind ik minimalistische armbandjes heel leuk, daar kun je er dan lekker veel van dragen. Er zijn weer een aantal nieuwe armbanden aan de collectie toegevoegd die je superleuk met elkaar kunt mixen & matchen.

Let’s accessorize!

Heb jij de leuke furry sleutelhangers nog niet voorbij zien komen? Snel kijken, want het is namelijk een superleuk cadeautje om aan je fashionista friend te geven. Voor aan haar autosleutels of aan haar tas als cute bagcharm. Maar naast sleutelhangers vind je ook fancy horloges, sjaals, beanies en zonnebrillen (de Dior So Real knock offs om precies te zijn, hebben)!

feestdagen-sieraden-3

Make a statement!

Een statement ketting is het perfecte sieraad om te dragen tijdens de feestdagen. Daarnaast is het ook een superleuk cadeau om te geven. Als je een vriendin of zus hebt die een statement ketting collectie heeft waar je u tegen zegt, dan kun je haar vast wel blij maken met nog een leuk, mooi en origineel exemplaar ;)!

feestdagen-sieraden-1

Ben jij al klaar voor de feestdagen of ontbreekt dat ene mooie sieraad of accessoire nog in je feest outfit? Neem dan snel een kijkje in de webshop, happy shopping!