Je kunt niet meer om de choker ketting heen, het is de meest populaire ketting van het afgelopen jaar en bij Lana’s Sieraden vlogen ze ook als warme broodjes over de fictieve toonbank ;). Maar ik ga het in deze inspiratie post hebben over het zusje van de choker: de wrap choker! Aan het begin van de zomer zag je fashion bloggers en celebs deze toffe ketting al rocken in hun looks, het was echt een verfrissing na de hele choker ketting mania.

Ik heb weer een fijn Pinterest board met inspiratie afbeeldingen gemaakt! En het leek mij wel leuk om gelijk vijf tips te delen hoe je de wrap choker in het nieuwe seizoen kunt stylen.

How to wear:  de wrap choker ketting

1. Casual chic met een (gestreepte) blouse
Een blouse is het perfecte kledingstuk om dat nonchalante effect te krijgen in je look. Een wrap choker valt mooi in de halslijn van je blouse die je wat meer unbuttoned dan normaal. Super nazomer oufitje!

2. Favoriete sweater combi
Fall is coming en je kunt je lightweight sweaters weer tevoorschijn halen. Het contrast van een leerlook of suede koordje tegen een fijn breisel is super tof. Brengt mij al helemaal in de herfst mood. Mooie fedora erbij en je pre fall outfit is helemaal af!

wrap-choker-inspiratie

3. Samen met andere toffe choker kettingen
Een wrap choker is uiteraard ook heel goed te stylen met de classic choker ketting. Je kunt tenslotte een layered effect creëren met de wrap ketting, love it! Mix materialen en printjes/vormen maar houd het wel in balans door voor één kleur te gaan. Ook mooi: een stoere fluwelen choker ketting met een metalen wrap choker ketting.

4. Verfijnd met een off shoulder top
Naast de wrap chokers gemaakt van suede of leer, heb je nu ook de verfijnde wrap choker. Deze is van heel dun koord gemaakt en heeft ook hele subtiele uiteindes. Hierdoor is die perfect te combineren met een off the shoulder top of een flowy jurkje.

5. Tough chick
Maar helaas zijn de zomerdagen zo goed als voorbij, als ik de weersvooruitzichten zie.. Dat brengt echter wel weer nieuwe combinatie mogelijkheden met zich mee. Waaronder de wrap choker  gestyled met een leren jack en je stoere boots. Tough chick alert!

Hoe style jij de wrap choker ketting het liefst?