Het is je vast niet ontgaan; patches zijn o-ve-ral! En ik ben er fan van, jij ook? Dat is mooi, want sinds kort zijn er setjes met de leukste patches verkrijgbaar op Lana’s Sieraden. In deze blog laat ik je zien wat je allemaal kunt doen met die leuke patches. De mogelijkheden zijn eindeloos en er zitten een paar super leuke en makkelijke Do It Yourselfs tussen!

Let’s get the patches party started!

1. Pimp je oude kledingstukken

Dit is denk ik wel de meest voor de hand liggende optie. Heb je een spijkerjack wat je niet meer zo tof vindt? Strijk er patches op en het voelt weer als een nieuw kledingstuk! Maar wat je met een spijkerjack kunt doen, kun je uiteraard ook met andere kledingstukken. Wat dacht je van jeans, T-shirts, overhemden, spijker shorts, nep-leren jacks of je favoriete parka. Elk kledingstuk krijgt een leuk detail en je kunt zelf bepalen waar je ze plaatst. Plus je hebt gelijk een uniek kledingstuk in je kast hangen, yay! Ook zijn patches heel handig om kledingstukken met een gaatje een langer leven te geven. Je strijkt de patch gewoon over het gat heen: gat weg, leuke patch voor in de plaats :).

2. Patch je accessoires

Patches - Accessoires

En wat je met kledingstukken kunt, kun je dus ook met accessoires. Ik heb het dan over cute crossbody bags, baseball caps, hoeden maar ook je schoenen kunnen voorzien worden van leuke patches. In de meeste gevallen is het het best om ze met textiel lijm op je accessoires te plakken, tenzij het bijvoorbeeld om stoffen tasjes of schoenen gaat. Dan kun je gerust het strijkijzer er weer bijpakken.
Je ziet het heel veel, kleine tasjes met applicaties erop. Dus heb je nog een oud schoudertasje wat je niet weg wilt doen? Plak er dit leuke setje met frietjes, een milkshake, peace teken en het woord ‘Cool’ op en je hebt indeed een cool, ‘nieuw’ tasje! Gotta love patches!

3. What about jewellery?

Yes, ook op sieraden kun je patches kwijt! Denk aan de super brede choker ketting bijvoorbeeld. Plain & simple is die ook maar zo simpel. Plak/strijk er een paar patches op en je hebt een super fun & nieuwe choker ketting. De ‘Comme de Garcon’ hartjes zijn tof om erop te strijken for example. Maar een initial patch met jouw voorletter is ook heel tof.

Heb je zin om lekker aan de slag te gaan? Vergeet dan zeker niet op Lana’s Sieraden te kijken. Daar vind je super leuke setjes met patches. Van een ananas tot frietjes en van red lips tot peace signs je vindt ze allemaal hier!

Xoxo,
Lana